TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Ryterna Modulissa olemme erikoistuneet elementtimoduulirakennuksiin, moduulitaloihin, kontteihin ja moneen muuhun. Voimme täyttää ja ylittää asiakkaidemme tarpeet 210 ammattilaisemme tiimillä, jolla on kokemusta suunnittelusta, valmistuksesta, myynnistä ja räätälöityjen yritysratkaisujen tarjoamisesta.

Moduulirakentamisen kasvavan kysynnän vuoksi keskitymme tuotantokapasiteetin lisäämiseen ja investoimme runsaasti viralliseen koulutukseen. Asiantuntijoillamme on mahdollisuus syventää tietämystä Liettuassa ja ulkomailla. Näiden ammattitaitoisten työntekijöiden ja kollektiivisen tietotaidon ansiosta Ryterna Modul takaa tuotteidensa parhaan laadun. 

Teemme jatkuvasti innovaatioita ja päivitämme prosessejamme tuodaksemme  moduulirakentamisen alalle huipputeknisiä ratkaisuja. Yli 15 vuoden kokemuksella olemme saaneet monia uskollisia asiakkaita ja luotettavia kumppaneita Liettuasta, Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Belgiasta, Puolasta, Latviasta, Islannista, Venäjältä ja Valko-Venäjältä.