WOOD-malli

Rakennukset puu moduuleista

Tarjoamamme WOOD-moduulijärjestelmä tarjoaa kiinteän rakennelman laadun ja mukavuuden sekä joustavuutta ja mukautettavuusmahdollisuuksia, joilla WOOD-moduulimme voidaan räätälöidä omiin tarpeisiisi. Se soveltuu ihanteellisesti rakennustyömaille, toimistotiloihin, asumuksiin, pukuhuoneisiin, märkätiloihin tai muihin tiloihin, jotka vaaditaan onnistunutta rakennustyömaan työtä tai muunlaista tekemistä varten.

Rajoittamattomalla lattiatilalla voit oikeankorkuisen katon ansiosta luoda huoneita, jotka näyttävät ja tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta sekä tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi täydellisen rakennustyömaaympäristön luomiseksi. Pidämme niitä huippulaatuisina moduuleina, koska ne tarjoavat parhaan materiaalien yhdistelmän, laadun ja erilaisia toimintoja sekä ovat toimivia.

WOOD-moduulien sisäpuoli pysyy aina mukavana tehokkaan ilmastoinnin ja sähkölämmityksen ansiosta. Muita vaihtoehtoja, kuten jäähdytysjärjestelmä tai muunlaisia lämmitystapoja, on saatavilla pyynnöstä. Jotta liiketoimesi sujuvat sulavasti, puhelin- ja verkkokaapelit voidaan asentaa etukäteen käyttövalmiiksi.

Tekniset tiedot:
WOOD 1.0
WOOD 3.0

Ryterna modul Wood type modules